VANN

Hej på er!

 

Snart är det dax, på lördag åker vi för att njuta!

Anders första behanling kommer vara:

Detoxifying treatment for him

En timmas avkopplande ansiktsbehandling med whiskeymalt och svartpeppar för män. Herrarna har en helt egen avkopplande ansiktsbehandling med produkter anpassade för mannens hud. Behandlingen inleds med massage av nacke och skalp i essentiell olja med svartpeppar samt hårtonic med hårväxtstimulerande örter. Behandlingen fortsätter med rengöring och slipande peeling som rengör huden på djupet. efter en avkopplande massage läggs en specialmask med vitamin C och ginseng som ger huden energi och vitalitet. Behandlingen avslutas med daglig vård.

En avstressande antiagebehandling för honom.

 

Sedan kommer han fortsätta med:

Pedikyr 

Du får först sitta i ett mjukgörande fotbad, därefter filas och putsas naglarna till . Fot samt underben får en skön skrubb därefter fotmask. En lång härlig massage upp till knä följer efter detta. Behandlingen avslutas med en applicering av en härligt mjukgörande fotkräm. 

 

Själv kommer jag bara gå på en behandling då jag håller på med en speciell behandlingskur hos Elisabeth, jag ska gå på:

Spapedikyr

Du får först sitta i ett mjukgörande fotbad, därefter filas och putsas naglarna till och förhård- nader filas bort. Fot samt underben får först en skön skrubb därefter fotmask. en lång härlig massage upp till knä och efter detta, om du önskar lackas naglarna i en valfri färg eller putsas glansiga. Behandlingen avslutas med en applicering av en härligt mjukgörande fotkräm. nagel- lacket/ silikonfilen får du med dig som present från oss.

 

LÄNGTAR som bara den:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback