Svårt!

Hoppla hej på er!
 
Vilken känsla det var att få komma in i sin nya lägenhet i fredags, vi var där i två timmar och ville verkligen inte gå för vi var ju faktiskt hemma ;)
Vill inte lägga upp bilder nu men lovar att det kommer sedan när vi väl flyttat in!
 
Nu har vi gett upp för denna helgen med pyssel och packning inför flytten.
Jag satte ut lite grejer på blocket i fredags kväll, saker som vi inte ska ha längre och tror det dröjde två minuter innan min telefon plingade av sms, samtal och mejl så det gick som en dans att få sakerna sålda :)
SKÖNT!

Som ni vet så gillar jag ju saker som inte alla andra har men nu till problemet...jag kan inte välja mellan dessa två skönheter till sängbord!
 
Självklart ska oavsett vilken jag väljer vara vit men det var en sådan dålig bild på den första så valde den svarta bara på bilden!
Sedan så ska ju självklart en vara åt höger och en vänster...
Vad tycker ni?? Jag skulle faktiskt uppskatta lite hjälp!
 
Tjingiling badring!
 
 
 

Älskar´t

Hej på er!
 
Ännu ett långt unnehåll här men helt ärligt så vet jag inte hur jag ska få tiden att räcka till, visst skulle jag hinna blogga men det blir så hastigt ihop slängt då och så vill jag inte ha det!
 
Hänt en del sedan sist, jag har bokat en resa till mig och Camilla så vi drar till Rhodos en vecka i slutet på maj och det är ju aldrig fel att komma bort till värmen lite.
Denna bilden är tagen från planet innan vi landade i Mexico andra gången!
 
Vår (min och Anders) älskade pälsboll har flyttat till sin mormor & morfar för att få ett ÄNNU bättre liv, hon kommer få ha möjligheten till att vara ute så mycket hon vill och hon har redan fattat tycke för utelivet även om det fortfarande är läskigt när det regnar och helt plötsligt börjar hagla.
Än är det mest korta perioder och dörren står öppen så hon kan springa in direkt när hon vill men redan nu märker vi skillnaden...en ÄNNU lyckligare katt ger en ÄNNU lyckligare mamma ;)
 
Saknar henne så att det gör ont men vet samtidigt att det var ett av de bästa besluten jag fattat i mitt liv och det mest osjälviska!
Självklart så hälsar vi på varje vecka och passar även på att bjuda in oss själva på lite middag :)
Salma kunde inte få ett bättre hem än hos mina föräldrar och det gör det hela så mycket lättare.
 
IMORGON är en stor dag, inte bara alla hjärtansdag som alla pratar om utan första gången vi kommer in i vår nya lägenhet sedan den bara var ett skal av betong...
Besiktningsdag alltså, vi kommer få vara där nästan hur länge vi vill (så länge någon ansvarig är kvar) så vi kommer hinna mäta och kolla några sista saker innan det är dax för inflytten om BARA två veckor!!!!
 
Just nu känns det fortfarande lite overkligt för det är över ett år sedan vi bestämde oss för att köpa och snart är dagen framme för inflytt!
Det ska bli så himla roligt att få börja packa upp och fixa....jag känner mig som ett stort barn inför julafton!
 
Tjingiling, badring!