Inte ofta

Solen lyser utanför fönstret vilket har gjort mitt jobb med att plocka ögonbrynen mycket lättare och även en lätt sminkning är redo för eftermiddagen :)
 
 
Som ni ser ser jag inte helt pigg och kry ut ännu men det är sånt som händer...mår ju i allafall bättre idag men hostar fortfarande en hel del :(
 
Jag har mina fina smycken på mig som jag fick utav min farmor och farfar medans de fortfarande var i livet, de andvänds inte så ofta utan mer vid tillfällen då jag vill vara extra fin som tex idag då vi ska ut och fira Anders!
 
Tänkte ta och fila ner mina naglar också som redan är på tok för långa, sedan är det lite annat små fix innan vi ska börja röra oss ner mot stora staden!
 
Hoppas ni får en riktigt härlig lördag!
KRAM!

Redan...

20:e maj förra året så lämnade min farmor jorden och reste vidare, jag kommer så ihåg när samtalet från min pappa kom.
Jag och Anders hade gått och lagt oss men jag hade lite svårt för att somna då jag visste hur dålig farmor var men bara en halvtimma efter att jag äntligen somnat så ringde mobilen och jag visste precis vad det gällde...jag svarade lugnt och pappa sa i andra änden att farmor somnat och inte kommer vakna mer:(
Sedan först när vi lade på fattade jag och då blev jag så ledsen fast att det var det bästa som kunde hända för henne själv!
Nu har det redan gått ett år och fortfarande så vill jag ringa och berätta saker eller fråga något om matlagning....precis så jag alltid gjorde ett par gånger i veckan när farmor levde!

Jag saknar dig farmor men vet att du och de andra har det bra där ni är <3


Förnedrings tv

Jag avslutade precis ett samtal, med vem är helt ointressant utan det intressanta är:
Uppfattar ni MOT ALLA ODDS som förnedrings tv?!
 

Den jag pratade med undrade bara vad hela programmet gick ut på, alltså fanns det ingen egen uppfattning om hur vida det uppfattades vara förnedrings tv eller inte men frågan togs upp.
Hade det varit någon skillnad om det var kanal5 som visade programmet isället för SVT?!
 
Jag själv tycker INTE att det är någon form utav förnedring utan att det är underbara människor som kämpar för att övervinna sina egna hinder och rädslor, att det hela för mig går ut på att vi som funktionsnedsatta visst kan...bra mycket mer än vad många friska människor tror och många gånger även vad vi själva tror!
Vi får en chans att faktiskt synas i media på ett riktigt posivit sätt, för att vi kan mer än vad vi tror och att vi visst kan resa och se saker som många bara drömmer om...
Allt detta trots fysiska hinder!
 
Idag är det tisdag vilket innebär att klockan 20.00 skulle jag sitta bänkad i soffan för att titta på just detta programmet men på grund av den där förbannade Eurovision grejen så kommer inte sista avsnittet idag utan först på fredag :(
INTE OK!!!!
Men vad ska jag göra åt det, ingenting mer än att snällt vänta till på fredag och efter det hoppas på en ny säsong :)
 
 

Surprised?!

Söndag redan och det känns som söndagsångesten kryper sig på fast jag vet att det inte är det utan något helt annat. Kanske är det så här det känns för de flesta som vanknar upp på söndagar efter lördagens fest?!
Vad vet jag, huvudvärk det har jag i allafall men trots det har jag fått gjort lite nytta här hemma och även shoppat lite på nätet från USA :)
 
Det blev två bh:ar från Victoria Secrets så nu hoppas jag att det går lika fort som sist när jag beställde ;)
Jag har även kärat ner mig i denna scarfen :)
 
 
Från Carolina Gynning, slice of life som är mitt favvo motiv!
Den har dock inte kommit ut än så får vänta lite med att beställa den. 
 
Nu ska jag återgå till att vila så jag orkar med denna dagen, jag ska ge en huvudvärkstablett en chans att göra någon nytta innan det ska grejas vidare!
 
Hoppas ni har/får en riktigt härlig söndag?!
KRAM!

Nyponros

Jag har ett par stycken och varierar från dag till dag men favoriten måste nog vara den ljuslila/blå som jag har idag ;)
 
 
Så nu lukar jag som en liten nyponros efter duschen :)
 
Jag har precis sminkat mig lite och nu ska vi åka till svärmor och Ss och hälsa på och det ska bli riktigt nice för vi har inte setts på ett tag för nu är dom ju ute en hel del med bobilen :)
 
 
Så nu ska vi dra, hoppas ni får en härlig dag?!
 
KRAM!

Sverige levererar

Hej på er!
 
Jag hoppas inte alla av er har behövt sitta inne och jobba idag utan att ni har fått njuta av att Sverige ÄNTLIGEN levererat?!
Själv har jag varit ute från 10-16.20 vilket har varit utav ren glädje!
Dock kommer jag nog få skäll imorgon av min frisör för jag ska ju dit imorgon och klippa mig och kanske färgra håret (har inte riktigt bestämt vad jag vill göra med färgen) men min hårbotten är ganska bränd ;)
Jag hade ju inte tänkt så långt som att man kanske skulle smörja sig, det är ju typ första riktiga dagen utan isvindar så jag är lite bränd lite här och där men INTE i anskiktet för där hade jag minsann smörjt mig.
 
GLAD är jag iallfall vill jag lova!
Jag hoppas om värmen håller i sig så ser det nog snart ut så här:)
 
 
Det är så vackert!!!
 
Nu är det dax för lite träning som är ett måste!
Trevlig och härlig fortsatt kväll och glöm INTE att njuta!
 
KRAM!

Du och jag!

Denna dagen för fyra år sedan fann jag min dröm man i en kille vid namn Anders. Lite smålustigt då jag känt honom i flera år tidigare men helt plötsligt så blev vår relation kärlek och den växer sig starkare för var dag som går!
 
Jag trodde aldrig (om jag ska vara helt ärlig) att det fanns möjlighet för mig som sjuk att bli galet kär i någon som faktiskt blev det tillbaka, men nu i efterhand vet jag och förstår jag bättre att det har ju ingen betydelse om man är frisk eller sjuk ;)
 
Jag känner mig som världens lyckligaste och vackraste kvinna som har en så underbar och fantastisk kille, finns ingen som får mig att må så bra och vara så lycklig som honom :)
 
Finns ingen högre vinst att få någonsin, vet inte ens om att bli frisk hade slagit det...eller jo om jag hade fått fortsätta mitt liv som jag gör nu ;)
 
 
 
Som ni vet så har vi ju köpt lägenhet så vi har sagt att vi inte ska köpa födelsedagspresent etc men han ville ge mig en liten blomma ändå :)
Som alltid när jag får blommor (vilket händer ganska ofta) blir jag väldigt glad, en enkel grej som uppskattas väldigt mycket.
Tack snälla igen älskling, jag älskar dig av hela mitt hjärta <3

Sol, sol, sol

Godmorgon på er!
 
Ännu en underbar morgon att vakna upp till, solen lyser himmeln är klarblå och fågelkvitter plus att vi är lediga...inte mycket som går att klaga på inte :)
 
Än har vi inte bestämt vad vi ska hitta på mer än att Anders och bror min ska på ett litet äventyr, det var något dom skulle titta på men eftersom jag inte behöver följa med har jag heller inte lagt ner någon tid till att veta mer, jag kan sätta mig ute och njuta av vädret istället vilket passar mig perfekt :)
 
Jag kollade precis på vädret för veckan också...
 
 
Även om det inte ser helt stålande ut så ser det ju ut att bli lite varme äntligen, ingen är gladare än jag över det!
Jag gjorde ju det lilla misstaget i att tro att våren skulle kommit när vi kom hem från Mexico (8:e februari) men hade visst fel ;)
Men nu börjar jag allt tro att det är dax, dels med tanke på dessa som är utanför dörren här hemma...
 
 
Nu är det frukost time sedan väntar en dusch och en härlig dag :)
 
KRAM!

Sluta fjanta

Hej på er!
 
Ja om jag skulle kunna sluta fjant mig och göra mig klar istället hade ju varit en idé då vi ska på Ellas fem års kalas idag (fast hon fyller först på fredag).
 
 
Vi ska vara där först till klockan fyra men vi hade tänkt att göra lite annat på vägen innan som att åka och kolla hur det sr ut på bygget och kanske äta lite glass i solen :)
 
Ha en riktigt härlig första maj och passa på och njut utav vädret!
 
KRAM!