Kan man!

Man kan ha det så mycket sämre än vad vi har det just nu, mätta och belåtna efter underbart god mat och snart är det dax att fira in det nya året. Nu har vi precis kommit upp ur badet och snart ska vi skåla 😃

Gott nytt år!






Årets sista dag!

Tänk att vi snart går över till "rätt" år för flytten och allt, mindre än två månader kvar nu med men det kommer kännas så mycket bättre bara det blir januari!
 
Nu när det närmar sig så tycker jag det känns mer ok att handla till nya hemmet och därför beställde jag precis dessa snyggingar från Georg Jensen :)
 
De kommer bli riktigt snygga på nya köksbordet!
Vill bara få bjuda hem vänner och familj på middag då vi alla kommer ha möjlighet att sitta tillsammans och inte utspritt som vi behöver göra här.
 
Hur som helst, idag är det nyårsafton och den ska spenderas med min underbara familj, god mat och bad, så nu är det dax att börja göra sig klar och packa ner badkläderna så vi kommer iväg!
 
Hoppas ni alla får ett gott slut och ett gott nytt år 2014!!!!
 
LOVE!
 

Nionde december

Idag var det mindre roligt att ta sig ut i rullen för det var så dåligt skottat och sedan hade det ju frusit på vilket gjorde det mindre roligt men tror inte det finns något som inte jag och B klarar av :D
 

Har ju varit och jobbat och sedan åkte vi och köpte mat och sand till lill rapparen så vi inte blir utan sedan blev det en snabb tur till stan så jag äntligen fick klippt luggen lite igen så nu ser jag bra ut igen ;)
 
Har inte gjort så mycket mer, gottat med med lite clementiner och fixat naglarna lite och kikat runt på nätet och hittat två perfekta julklappar till mig själv ;)
 
Första är en mini-plattång frpn OBH Nordica, finns bättre men är så mycket dyrare så därför tycker jag att denna för drygt 300 kronor räcker då jag ska platta luggen med den och sedan denna ansiktsborsten Mia2 sägs vara en kanonprodukt för oren hy med mera, dock är den mycket dyrare för den ligger på nästan 1300 kronor men köper den och slår in den med en röd rosett!
 
Vi brukar inte köpa julklappar till varandra och så blir det i år också då vi valt att lägga allt krut på nya lägenheten och för att jag ska få några paket då får jag köpa och slå in dem själv men vad gör det?!
 
Tack och Hej, leverpastej!

Ingen vanlig dag!

Idag fyller min älskade bror hela 31 år vilket känns lite knasigt för det betyder att nästa gång jag fyller år så blir jag 30 (!)
 
 
 
Annars idag händer inte mycket, jag har mest försökt ta det lugnt för det känns som om jag har mjölksyra i hela kroppen vilken inte är en skön känsla!
Så ikväll ska jag bara slöa framför tv:n, vi firade du brorsan i söndags så därför åker vi inte dit idag igen.
 
Ska försöka knapa ihop en ny playlist på Spotify nu så jag har lite nytt att lyssna på, mina gamla känns bra uttjatade nu...opps!
 
Hej och tack, NAGELLACK!
 
 

Fy fan vad jag är bra!

Hej hopp!
 
Shit vad nervös jag var idag när jag vaknade och det stod vägning på schemat men helt i onödan!
5 juni i år så böjade jag ju min riktiga viktresa efter olyckan, hade tänkt mig för innan också men inte på samma sätt.
Från juni har jag nu gått ner 11,5 kg och totalt 16 kg vilket är helt galet!
Jag sitter trots allt i rullstol och har i och med det inte alls samma förutsättningar men när jag väl bestämt mig så brukar det ändå gå ganska så bra!
 
 
Sä här glad är jag nu och det ska firas med lite spagetti & köttfärssås :D
 
Måste säga att jag är så jävla stolt över mig själv!
 
KRAM!
 

Är jag för gammal?!

Glest värre här men vad gör man när man har annat roligare att göra, prioriterar så man hinner det viktigaste men nu saknar jag denna blogg lite!
 

Jag har börjat fundera på om jag är för gammal för att önska mig saker i julklapp men kom fram till att man aldrig blir för gammal för det ;)
 
Hur som helst så har jag gjort mig en liten lista!
  • Lite nya tröjor
  • En ny värmefilt
  • Carolina Gynning drinkglas
  • En mini plattånng
  • Presentkort på Mio och Ikea
 Jag kommer säkert på något mer när jag postat detta inlägg men då är det för sent ;)
 
Nu kurrar det i magen så nu ska det bli mat!