Marc

Idag är visst en sån där dag då jag inte kan motstå frestelser ;)
 
Denna skönheten fick följa med hem ;)
 
Jag har ju som ni vet kikat på den tidigare men aldrig provat den men det "felet" gjorde jag idag!
Ångrar inte en sekund att jag köpte den, den sitter som en smäck på sedan gillar jag ju att det är läderarmband och inte länk.
 
Jag hittade även en snygg t-shirt som jag ville ha så varför inte köpa?!
Vi har även fått gjort det vi skulle, nämligen kollat på golv men av de alternativen som fanns så var det inget som passade oss alls så vi kommer köra på standad som är ekparkett, ville ju egentligen haft något annat, något mer ovanligt men allt som inte var så vanligt var ju typ shabby chic vilket INTE är ok hemma hos mig!

Begär!

Godkväll allihopa!
 
Söndag kväll redan?! Shit vad tiden går som vanligt!
Idag har vi inte gjort så jätte mycket, vi åkte till mor och far min idag på dan men jag åkte vidare till jobbet med pappa så han kunde sätta på sommardäcken på vår bil och tvätta den medans jag jobbade ikapp lite eftersom jag inte kunde jobba som jag skulle i torsdags då jag var på sjukhuset.
 
Sedan åkte jag tillbaka hem till mamma och då var min äldsta bror med fru och dotter där så jag fick pussas en hel del med Ella sedan nalkades det grillat till middag:)
Mumma var gott det var, min pappa är en riktig mäster grillare!
 
Mätta och belåtna åkte vi hem och satte på en tvätt sedan satte jag mig med min fotplatta och samtidigt som jag gjorde det fixade jag lite destroy effekter på ett par gamla jeans så nu är dom lite fräckare;)
 
Jag har en galet shoppingbegär just nu och hittade precis dessa plagg som jag ska ta och kolla på IRL och se om det är något att ha:
 
 
Vitt är ju så galet snyggt, speciellt till ett par slitna jeans nu på våren och ett par snygga skor...converse eller ballerina tycker jag.
Jag köpte ju nya ballerina med nitar när jag kom hem från Mexico men har ju inte fått använda dom än, det är ju fortfarande på tok för kallt:(
 
Nu ska jag kika vidare på nätet efter snygga kläder och forsätta äta morötter;)
Trevlig fortsatt söndag:)
 
KRAM!
 

God morgon!

Åhh vad skönt det är att få vakna av sig själv och inte någon klocka som ringer.
Jag är riktigt pigg men har ännu inte gått upp men snart;)

Vi har inga planer för dagen än men det kommer nog! Först kan man ju alltid börja med lite frukost och en dusch så man är mätt och fräsch 😀

Hoppas ni får en härlig lördag! KRAM!


Stanna upp....


Härlig morgon!

Godmorgon på er!
 
Underbart att vakna av Salma som kommer och lägger sig på magen och brummar för att hon vill gå ut och lägga sig i solen på balkongen, och det kan jag förstå.
Känslan av att bli varm av solen är ju underbar, speciellt på morgonen;)
 
Nu har vi precis ätit lite god frukost och Anders sitter och dricker sitt morgonkaffe och jag har kikat runt lite på nätet efter en ny klocka men jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag tycker är snyggast...vilken tycker du?!
 
Jag gillar dom två sista bäst men har bara provat den sista IRL hitills och måste ju veta hur den känns på innan jag bestämmer mig!
Om jag hinner någon dag så ska jag åka och prova men har en hel del att göra även denna kommande vecka.
 
Nu blir det duschen innan dagens äventyr väntar;)
Ha en riktigt härlig solig söndag!
 
KRAM!

Trött men nöjd!

Hej på er!

Oj oj oj vilka riktiga kanon dagar det har varit på Leva & Fungera mässan och i mittfunktionshinders monter verkligen! Den hade behövt vara mycket större så att alla härliga människor som besökt oss skulle få plats.

Jag har träffat massor med härliga människor och fått chansen att prata med många utav dom, bland annat Dennis som var med första säsongen utav Mot alla odds och Pax från den säsongen som sänds nu, två riktigt härliga människor.

Jag har träffa David Lega igen och massa andra kända som okända namn. Som jag skrev innan mässan hade startat så var detta första gången jag besökte den men inte sista. Den var MYCKET större än jag trodde vilket var en positiv överraskning. Det fanns mycket roligt att titta på, jag har testat en form av motor man kan sätta på sin vanliga manuella stol så tar man ett tag och börjar rulla sedan kör den av sig själv, man behöver bara styra men glömde papperna i montern där jag mest hållit hus men ska undersöka vad den hette och så. Bra om man som jag inte har fullt med krut i armarna;)

Nu är det lite vila som gäller resten av dagen då det har varit långa intensiva dagar men så roliga, först behöver jag bara äta lite;)

Ha en härlig kväll! 

KRAM!


Måndag- Ny härlig vecka!

Godmorgon allihopa!
Hoppas ni sovit gott??
 
Måndag vilket innebär ny vecka och nya friska tag!
Denna veckan kommer bli hektiskt men det ska bli så himla roligt.
Först idag väntas jobb, sedan ska jag in till stan och göra nya naglar sedan är det fullt upp resten av veckan med mässbesök, LEVA & FUNGERA MÄSSAN, middag på stan med Frida och hennes familj som kommer ner Sundsvall, afterwork, läkarbesök och mera jobb.
 
 
Det kommer inte finnas någon tid till bloggen vad det känns men ska allt försöka uppdatera från mobilen med lite roliga inlägg från mässan!
 
Ha nu en riktigt härlig dag, det tänker jag ha!
KRAM!

Mys

Godkväll i stugan!
 
Nu har svärmor och Ss åkt hem så dom får en liten stund hemma innan det är dax att vara tillbaka till verkligheten och jobb imorgon igen!
Vi fick ett par timmar med lite mys och skratt som alltid när vi ses:)
 
Som jag lovade igår så skulle jag lägga ut några bilder från bygget av vår lägenhet och här kommer dom;)
 
 
För er som inte sett planlösningen så kanske det är lite svårt att förstå men det kommer bli KANON vill jag lova.
Vi kommer dessutom få bra utsikt då vi kommer bo så högt upp i huset vilket jag gillar:)
 
Nu ska jag vinna miljoner på mitt och morfars tur tal:P
Så håll tummarna!!!
 
KRAM!

Besök

Hej på er!
 
Jag lovade ju att lägga upp bilderna från igår men får göra det lite senare för när som helst så dyker svärmor och Ss upp och då har jag ju ingen lust att sitta vid datorn.
 
Det är ju ganska härligt väder men blåsigt men det känner man ju inte när man har en inglasad balkong som vi har men tyvärr är den för liten för oss fyra att sitta där och äta annars hade jag mer än gärna gjort det men det blir bättre sedan då vi kommer ha en större inglasad balkong :D
 
 
Shit vad vi längtar, och tyvärr kommer det nog bli en del tjat om det här på bloggen!
 
Nu nalkas det köpemat från Piccolo som svärmor har köpt med sig så vi slapp laga någon mat, vilket jag inte gjorde igår heller då vi åt tacos hos mina föräldrar;)
Härligt att vara lite bortskämd!
 
KRAM!

Varmt och gott!

Godmorgon på er!

Jag ligger så gott här i min säng och vill inte riktigt gå upp :(
Jag har sovit som en liten prinsessa i natt, jag berättar mer om det sedan när jag lagt in BILDERNA på datorn...ska bara göra massa annat först ;)


Bästa

 
Fredagar och måndagar är veckans bästa dagar enligt mig:)
Fredagar för att då vet man att man har en hel helg till att göra precis som man vill och njuta och måndagar för att då vet man att tiden går framåt och man kan ta nya friska tag!
 
Idag kör jag en liten renovering av mig själv, jag har plockat och färgat min ögonbryn, färgat ögonfransarna och plockat bort annat oönskat hår i ansiktet så nu är det bara ansiktsmasken som fattas så ska det nog bli bra;)
Känner mig lite fräshare redan vilket jag var i stort behov utav!
Ett litet frisörbesök hade heller inte suttit fel men det dröjer tills andra veckan i maj så jag får allt stå ut ett tag till.
 
Idag väntas fredagsmys med film och kanske något gott till det;)
Vad har ni för planer??
 
KRAM!

Tänkvärt!


Har man inget att göra så....

Skaffar man sig....
 
Nu har jag tagit helg men så fort jag kom innanför dörren efter jobbet så hade jag lite annat att fixa med, men nu har allt löst sig!
Jag har även mejlat sista mäklaren och tackat nej så nu slipper jag tänka mer på det.
 
På lördag ska vi för första gången få komma in i lägenheten och det känns VÄLDIGT spralligt:)
Risk finns ju att man kommer börja längta ännu mer tills det är dax för flytt men Rom byggdes ju inte på en dag så varför skulle vår nya lägehet göra det :P
 
Men den som väntar på något sköj...väntar ALLTID för länge, HAHAHA!
Förresten har ni sett att det regnar ute...jag tycker faktiskt att det är lite skönt så det kan börja bli lite grönt på träden snart!
 
KRAM!

Crazy

Godkväll i stugan!
 
Idag har jag inte gjort något speciellt så, jag har fixat med lite inför mässan nästa vecka och varit ute på promenad.
I eftermiddags gick jag igenom allt från alla olika mäklare och kom fram till ett beslut vilket jag tycker är ganska snabbt jobbat ändå, dock var det svårare än jag trodde!
Jag har mejalt fram och tillbaka till de två jag tackade nej till då de självklart vill veta varför jag inte valde dom osv.
 
 
Men jag kan ju bara anlita en mäklare så jag valde den jag tyckte var trevligast och sålde in sig själv bäst helt enkelt!
 
Nu tänker jag bara njuta utav resten av kvällen framför tv:n med min cirkulationstränare för nu är alla måsten gjorda.
Imorgon väntas jobb sedan helg IGEN:)
 
KRAM!

Hann det också...

Hej på er!
 
Idag har det hunnits med en hel del trots att mitt första och sista möte med mäklare nr 3 drog ut på tiden.
Det blev en tur till Frölunda Torg för att hämta ut Anders klocka som hade varit inne på lagning och när vi ändå var där så passade vi på att titta runt och jag hittade faktisk detta:
 
 
Jag tänkte att den vita tröjan är perfekt att ha under kavajen som är lite oversize.
Jag gillar den stilen ihop med ett par jeans om man vill känna sig lite snygg:)
Kanske kan vara något att ha på mässan nästa vecka?!
 
Annars idag har jag även hunnit med att kontakta ortopeden angående smärtan i mitt opererade ben men jag fick till svar att jag inte var patient där längre och att jag måste vända mig till vårdcentralen...ja man tackar:(
Om jag känner mig själv rätt så får jag väl ha ont i det förbannade benet!
 
Nu tänker jag strunta i att jag har ont och cykla lite så det blir gjort:)
 
KRAM!

Mer verkligt

Hej på er!

Precis nu innan jag loggade in här så betalade jag bokningsavgiften på min resa till Mallorca. Allt blir lite mer verkligt när man har betalt och vet att platsen är min, bara min.

Även om det är ett tag kvar tills vi ska åka jag och Camilla ska åka så drömmer jag mig ändå bort till fina solnedgångar och härliga kvällar och dagar också för den delen. Känslan av att kunna koppla av utan några som helst måsten är så härlig, det var ju inte så länge sedan sist men nu känner jag ändå att det börjar bli dax igen!

Resa är något jag skulle kunna göra ännu mer, gärna 10-12 gånger om året men ekonomin tillåter ju tyvärr inte det och säkert inte jobbet heller för den delen;) man har ju sina saker som måste skötas här hemma.

Apropå saker som måte skötas hemma så har ni säkert inte missat att det nalkas flytt för vår del och idag träffade jag mäklare nr 2 i ordningen och imorgon blir det dax för nr 3...måste säga att jag tycker det är jätte svårt hittills att välja :( dagens i-lansproblem jag vet men ändå! Det kommer nog bli bra i slutändan?!

KRAM!


Blir så trött!

Godkväll fina ni!

Vi har haft en riktigt mysig och trevlig dag!
Först förberedde vi allt som gick, städade och fixade oss själva innan Anders pappa Claes och fru Ann-Catrin kom på middag!
Det var riktigt kul att träffa dom igen för det blir inte jätte ofta.
Vi åt toast skagen till förrätt, sedan kyckling med gorgonzola sås och purjolök och till det sallad och sedan blir det hemmagjord passionsfrukts parfait...allt var verkligen super gott:)
Men tror ni att någon av oss kom ihåg att ta kort på maten då...NEJ!!!!
Jag blir så trött på mig själv...men vi kom på det lagom till desserten så den fick vi en bild på;)

Nu har jag precis pratat med min goda vän Linda och planerat lite inför mässan och annat, det ska bli så himla roligt att få vara med...att vara med att göra skillnad för andra människor!

Tack alla fina människor som finns runt omkring oss, ni är fantastiska!

Puss & kram!


Den obligatoriska....

Hej på er!
 
Nu har vi fixat och trixat i köket för att vi ska ha lite middagsgäster idag, vi har gjort massa gott.
Det kommer bli tre rätters, men vill inte avslöja vad än ifall gästerna läser detta;)
 
Nu har jag precis sminkat mig lite så här sitter jag i min obligatoriska "hemma" tröja men ska snart byta om:)
 
 
Bäst att inte göra det för tidigt så Salming kommer och vill ligga i mitt knä bara;)
Hihi, jag är inget bra på att vara seriös så varför vara det nu?!
 
Bäst att sätta lite fart nu så allt blir riktigt bra:)
KRAM!

Däckar snart!

Oj oj oj vilken grym dag jag haft, men nu är jag trött i både huvudet och kroppen.
 
 
Jag försöker hålla mig vaken en stund till så jag får i mig lite middag sedan väntar soffan på mig (efter träningen och cirkulationstränaren såklart!)
 
Dagen började med att min rullstol hämtades och så fick jag en lånestol då min skulle vara borta några timmar, sedan kom mäklare nr 1 och tittade här hemma sedan drog vi till Frölunda Torg och gluttade runt lite innan det var dax att åka till HMC och ställa in min "nya" rullstol och ta med den hem och lämna kvar traktorn;)
Jag blev glatt överraskad att även min nya dyna hann komma så nu har jag en liten sportstol igen:)
Min fredag kunde verkligen inte bli bättre!
 
KRAM!

Hur söt får man lov att vara?!

Denna lilla tjejen har krupit in under täcket precis efter att vi bäddat rent idag (vilket är bland det bästa hon vet) och så låg hon i typ en timma och sov samtidigt som solen lös in ordentlig och värmde henne ännu mer;)
Vår lilla prinsessa <3


Haha precis så är det!


Dax att börja fundera...

Hej på er!
 
Nu sitter jag och lyssnar på Miriam Bryant
 
 
 
som är en ny klar favorit då hon gör lite annurlunda men riktigt skön musik!
Jag har börjat fundera i banor kring olika mäklare...
 
 
Tänkte boka in iallfall tre stycken för en kostnadsfri vädering och se vart vi hamnar så vi vet.
När jag väl bestämt mig så slipper jag känna någon stress vilket är viktigt för mig!
 
Nu ska jag fortsätta surfa runt och kolla läget medans jag har lugn och ro;)
 
KRAM!

Vilken känsla!

Hej på er!
 
Jag har en underbart härlig känsla när jag tittar ut genom mina nyputsade fönster.
Alla fönster utom inglasningen på balkongen är skinande rena och jag har nya blommor i mitt ena köksfönster som jag fick med mig hem från Ikea idag!
Man kan ju inte annat än att vara nöjd:)
 
Nu har jag precis pratat med min underbara svärmor i telefon i över en timma och fått massa bra tips på var jag kan köpa dukar att måla på till nya lägenheten.
Detta kommer bli som en sallad som vi brukar säga;)
 
Nu till tv soffan för att titta på andra avsnittet av en helt grymt bra serie...
 
 
Mot alla odds på svt1!
 
Ha en riktigt fortsatt härlig tisdagskväll!
KRAM!

Precis vad jag gjort!

 
Finns ingen anledning till att hålla fast vid saker som inte gör dig lycklig!
Slå dig hellre fri och lev i nuet!

Ännu en solig dag!

Hej på er!
 
Ännu en dag fick jag vakna av att solen lös in i sovrummet trots en riktigt bra persienn;)
Bästa sättet av att vakna om jag får säga min mening!
 
Vi ska ut och gå en liten promenad strax hoppas jag, njuta av vädret och sedan fortsätta greja hemma.
Igår hade vi en riktigt härlig dag med träning, bingolotto spel (vi vann en ny lott) och mys...kan ju inte vara så mycket bättre på en söndag!
Vi kollade även runt på saker till nya lägenheten och ni som känner mig vet att jag aldrig skulle vilja köpa en massproducerad tavla men så hittade jag den här:)
 
 
Vet inte hur många exemplar den gjorts i dock men kan ju säga så mycket som att den INTE är fån Ikea och är inte billig men billigare än de tavlorna jag tittat på hitills!
Den kommer bli min...ska bara orka vänta tills jag får lov att köpa den;)
 
Hoppas ni haft en riktigt härlig påsk, men än är inte långledigheten slut:D
 
KRAM!