Funkar det?

Kanske inte just idag men för några dagar sedan var det ju riktigt soligt och skönt och 11 grader vilket gillas starkt :)
 

Så nu har jag ju börjat tänka i de banorna att man snart ska stoppa ut rasbenen och faktiskt visa dem även om de är bleka men de behöver ju inte vara håriga...
 
 
Tidiagre har jag rakat eller vaxat mina ben men har börjat fundera kring att prova en epilator, någon som vet om de verkligen utför sitt jobb??
Jag har ju inte särskillt håriga ben men vill ju vara len som en babysjärt :D
Detta var alltså dagens fråga till er!
 
KRAM!

Överkörd av ett tåg

I vanlig ordning så vaknade jag med bakishuvudvärk utan att vara bakis efter de få timmarna jag faktiskt sovit.
Det var bara att ta sig i kragen och gå upp och göra sig klar för en tur till min massör så nu känner jag mig som om jag blivit överkörd av ett tåg...är så öm och trött men tror det kommer kännas mycket bättre redan imorgon.
Har bokat en ny tid om bara två veckor så vi kan få en chans att ordna upp det här så jag slipper ha så himla ont hela tiden och att inte sova...det leder till en lättirriterad tjej :(
 
 
 
Fick en present också utav Elisabeth...en värmedyna som man värmer i micron precis som med mina tofflor men har inte packat upp den än för nu har jag satt mig i min fåtölj med mina värmetofflor och datorn och ska slappa så det får jag göra senare.
Jag kanske till och med somnar en stund om vi har tur :)
 
KRAM!
 
 

Efterlängtat!

TJOHOOOOOO!
 
Är på jobbet och försöker göra lite nytta men fick ett efterlängtat sms om att grejerna till garderoberna och min kryddhylla eller vad man ska kalla det har kommit så nu vill jag hem och fixa med det istället.
Men...ska försöka sansa mig och fortsätta jobba och sedan när jag är klar kan vi åka och hämta ut paketet och sedan hem och greja.
Jag ska försöka komma ihåg att ta lite bilder med det får bli med mobilen för jag...JAG hittar inte kameran och det är inte likt mig att inte veta vart jag har mina saker :S
 
Tjingiling badring!
 

Hittat DET!

Som jag skrev för bara en stund sedan så skulle jag ju leta efter ett bra och snyggt sidobrod som kan stå brevid fåtöljen och nu har jag hittat DET :)
 
 
Diggar detta starkt men kommer ändå köra på ett helvitt då jag har valt så mycket färg på allt annat men hade jag inte haft det hade jag lätt kört på denna kombon med vitt/orange!
 
Nu börjar det även ta bättre form på kontoret då Anders äntligen haft tid att köpa en ny skärm till sin PC som han envisas med att ha....
 
 
Dock är det inte helt klart än men som sagt vi har ju faktiskt bara bott här i två veckor så vi har gott om tid på oss att få mer ordning!
 
I will be back...BYE!

Det kommer mera....

Hej på er!
 
Ännu några dagar vilande från bloggen då jag mått mindre bra. Mitt förbannade ben (det jag bröt) bråkar och bråkar och har inte låtit mig sova på evigheter men jädrar vad gott jag somnade igår och vaknade först kl sex med värk men lyckades ändå somna om :)
Så jag är som en ny människa idag och har hur mycket lust och ork som helst till att fortsätta greja här hemma!
 
Som ni vet beställde jag ju en tavla från Carolina Gynning i veckan men det blev en liten miss så det var inte bleeding blue som skickades utan bleeding red men tänkte att vad gör det så köpte den röda också och ingen är gladare än jag :)
Tyvärr har den inte kommit än men hoppas på att den första kommer redan nu i början på veckan som kommer och den andra i slutet på veckan!
 
 
OMG vad det kommer bli bra!
Vi kom precis upp från källaren där vi har varit nere och röjt, så nu har vi ordning där nere också vilket jag älskar för då är det så himla mycket enklare om man vill ta upp sina vårskor eller hämta något annat.
 
Nu ska jag sätta mig i fåtöljen med min fotplatta och leta efter ett sidobord som jag kan ha brevid mig när jag sitter här och chillar, så nu börjar jakten ;)
 
KRAM!

Komplement

Solens stålar värmar mig genom fönstet vilket är en total lycka!

Jag hade egentligen massor med saker att göra idag men på grund av sjukdom så har vissa saker blivit inställda men det är ju sånt som händer.
 
Hur som helst så har jag valt att komlettera lite till mitt nya kök som kommer från vedum med bland annat en kryddhylla, jag hade en liknande i gamla lägenheten men den passade inte så den åkte i soporna :(
 
 
Tror denna kommer bli kanon, sedan beställde jag fyra trådbackar till och ett extra hyllplan till garderoberna vi har.
Jag är helt säker på att det kommer bli kanon, nu ska jag bara vänta och se om jag har sådan tur att varorna kommer redan på fredag?!
 
Älskar nya hemmet och tycker det är så roligt att greja!
 
KRAM!
 

Tråkigt!

Alla andra gnäller och nu känner jag att det faktiskt är min tur!
 

Jag kan helt ärligt säga att jag är trött på att jag ska ringa och fråga hur folk mår, om vi ska ses eller om man bestämt något och jag ringer flera gånger till den personen och aldrig får svar....detta leder till att vi inte ses och de hör inte av sig!
Klart jag blir ledsen det ska jag inte sticka under stolen med...
JAG vet att man ibland helt enkelt inte har tid vilket jag själv inte alltid har men försöker ändå alltid höra av mig och speciellt om man bestämt något!
 
 
 
Jag är glad att jag kan fokusera på annat som vårt nya hem, det gör mig glad :)
Min nya tavla borde komma i slutet på veckan, sedan så fort den kommer så åker jag direkt för att rama in den så den får komma upp på väggen här sedan, tror närmare bestämt att den får sitta i sovrummet!
 
 
Imorgon kommer snickaren och ska sätta upp hyllan i duschen men innan det ska jag plågas lite på bänken hos min massör men det kommer vara så värt det när jag är klar...
Mina vader är stela som pinnar så vet att de kommer göra mest ont men efter imorgon så blir det till att ta mig i kragen och sitta med min fotplatta var dag igen för den gör enorm skillnad!
 
KRAM!
 
 
 
 

Test

Idag bjuder Göteborg på riktigt härligt vårväder!

Vi har varit iväg på en snabb shoppingtur och beställt lampan som ska hänga över matbordet, bytt mina Gynningglas som jag fick av Birgitta på jobbet i torsdags och sedan lämnat tillbaka en grej vi köpt för mycket sedan tog vi en snabbis på nya Ica nära 😜

När vi kom hem förut så tog jag hand om tvätten och min man satte upp mina tavlor i hallen och jag blev supernöjd!

Jag trivs verkligen som fisken i vattnet här....och ännu bättre kommer det bli!

Nu kurrar det lite väl mycket i magen så nu är det dax att laga lite middag.
Ha en fortsatt underbar söndag och fortsätt njut av det fantastiska vädret!

Kram!

Ännu en kärlek...

Oj oj oj vad fort tiden gått sedan vi flyttade hit, idag har vi ju faktiskt bott här EN hel vecka :)

Mer eller mindre var dag har vi fixat och donat för att vi vill komma i ordning så fort som möjligt och det har vi lyckats med tycker jag, bara tv och steroprylar kvar typ...
Just nu sitter jag på "mitt" kontor som är klart sånär som på en tavla som ska upp på väggen men vi kan inte riktigt bestämma oss för vilken vi vill ha så det får ta den tiden som behövs så vi inte stressar fram ett beslut!
 
Något jag däremot är mer än säker på är den här skönheten som jag beställt :)
 
 
Tyvärr måste jag vänta lite till för den släpps först i slutet på mars tror jag och sedan ska den ju ramas in men det är värt den väntan...
Den kommer göra sig riktigt bra här hemma!!!!
I JUST LOVE CAROLINA GYNNING och det kommer verkligen synas men ännu rologare för jag vet att det inte finns lika många idioter som mig (haha)!
 
Nu ska jag för andra gången slänga mig på soffan och bara slappa vilket jag tycker jag är värd!
KRAM!

Kunde inte bli så mycket bättre!

Hej alla underbara människor!
Hoppas att ni mår bra och njuter av vårvädret?!
 
Just nu sitter jag och packar upp min nya Ipad-mini som jag haft i nästan en vecka men inte haft tid att packa upp så nu tyckte jag allt att det var dax ;)
Allt annat efter flytten i fredags har varit så mycket viktigare, mer eller mindre allt är på plats nu förutom tv:n och så men det kommer väl till helgen antar jag?!
Rom byggdes ju inte på en dag...
 
Jag tycker ändå det har tagit sig ganska så bra...vi har kommit ännu längre men det har jag inte fotat ännu.
Vi trivs kanon och det kommer nog kännas ännu bättre när allt är helt klart!
 
 
Mina tavlor är uppe och nu väntar jag på att min nya ska skickas :)
Enligt mig kan man aldrig få för mycket färg så jag går all-in!
 
Idag kommer min bror (som även var så snäll och hjälpte till med flytten i fredags) och hans underbara dotter Ella så jag får pussa lite på henne och visa vilken våning vi bor på för det undrade hon ;)
 
Får fixa lite till innan de kommer men ska verkligen försöka uppdatera mer här!
 
KRAM!