Kristina

Jag fullkommligt ÄLSKAR denna årstiden när körsbärsträd står i full blom det krullar av härligt gula maskrosor och när allt börjar bli riktigt grönt och skönt :)
 
 
Sä här vackert var det på träden när jag gick på en promenad till affären.
Hade jag haft tid så hade jag kunnat sitta och bara titta och njuta av den vackra utsikten.
Men har ju haft annat för mig idag, fix och trix plus att jag fick reda på att Kristina från Duvemåla ska spelas på Göteborgs Operan från oktober till mars och då var jag snabb att ringa och boka biljetter till mig och min underbara mamma som aldrig fick chansen att se den sist men nu så ska hon få göra det, jag också för den delen.
Ska faktiskt bli väldigt roligt för jag har aldrig varit på en musikal, och när man är 30 så hör det väl ändå till?!
Vi fick grymma biljetter, parkett så vi kommer nog se riktigt bra. 
Ska se till att boka bord på någon bra resturang i god tid så kan vi ha en heldag bara vi!
LÄNGTAR!
 
KRAM!
 

Egentligen inte...

Glest glest glest här men jag får bara aldrig tummen ur att sätta mig här framför datorn och visst kan man blogga från mobilen men det blir sällan lika bra :(
 

Hur som helst, påsken är över och ledigheten likaså men attans vilken skön långhelg det varit med sol och värme även om jag gärna hade sett att det var ytteligare några grader till men bara jag satt lite skyddad så kunde jag ta av mig tröjan vilket uppskattades för jag var ju mer eller mindre genomskinlig...uhhh!
Inte riktigt lika blek nu men tackar inte nej till fler sådana härliga dar!
 
I fredags var vi faktiskt hemma och grejade lite, påskafton spenderade vi hemma hos mina päron i solen med god mat med mera och påskdagen spenderade vi i Hindås med Anders mamma, gubbe, syster och man och alla djuren och det var också helt underbart.
Så god mat har vi ätit hela helgen och bara njutit av våra nära och kära!
Anders syster Nea fotade lite och det blev några bilder som till och med jag tycker blev bra...det är kul att bli fotad men tycker sällan att det blir bra då jag själv är med men här är favvon...
 
 
Soldyrkare som man är så satt jag och njöt in i sista sekund då det blev dax för mig att ta på mig en tröja.
Verandan i Hindås är svårslagen, ännu mer svårslagen med härliga människor!
Kanske bjussar på fler bilder sedan men då jag knappt aldig fotar så blir det glest så bättre om jag sparar de andra lite ;)
 
Hoppas ni haft en lika härig påsk som vi och att solen lyst på er?!
 
KRAM!
 

6 veckor!

Hej alla underbara härliga människor!
 
Ännu en fredag och solen skiner vilket gör mig lite extra glad och sprallig!
Jag kom just på att det nu är sex veckor på dagen sedan vi flyttade hit, kanske inte så lång tid egentligen men det känns så galet naturligt och skönt att bo här.
Jag älskar att vi kan promenera till en riktig affär, att det är så nära till stan och samtidigt så tar det inte längre tid till våra nära och kära utan snarare tvärtom!
 
Som ni vet så är jag ju ett fan av Carolina Gynning och i onsdags så var vi och hämtade ut mina senaste tillskott efter att de varit på inramning :)
 
 
Bilderna gör de ej rättvisa men jag är så galet nöjd!
Denna kvinna kommer ruinera mig, haha!
 
Bleeding red hänger i sovrummet och bleeding blue i vardagsrummet, min tanke var att ha de brevid varandra men nu vill jag sprida ut de lite, kanske flyttar om lite senare när jag kanske köper fler, jag har ju tyvärr inte hur mycket väggar som helst!
 
Tänkte fixa och greja lite nu sedan ska jag ut och suga i mig D-vitamin, hoppas ni får en rikgit härlig fredag?!
 
KRAM!

Behandling

Hej på er!
 
Kommit hem efter ännu en behandling hos Elisabeth men idag gick det mycket bättre än vad det gjorde för två veckor sedan.
Om två veckor ska jag till kiropraktorn sedan en vecka efter det ska jag tillbaka till Elisabeth så nu hoppas jag verkligen att kroppen ska börja samarbeta igen och smärtan ge med sig.
 
Sä här pigg och glad ser jag ut just nu, haha!
 
Inget smink som döljer mina skavanker men bjuder på det!
 
Annars nu tänkte jag slänga ihop lite bananpannkakor, så galet sugen på det och det ända rätta då är ju att äta det :)
Har haft en skön dag och har fått gjort lite annat också så som tvättat och fixat med småsaker så resten av dagen ska jag vila vilket min kropp behöver lite extra efter Bettan!
 
Hej och tack...nagellack!
 
 
 
 
 
 
 

Stolt som bara den!

Hej på er!
 
Första april och säkert en hel del av har blivit lurade på något sätt, antingen vet ni redan om det eller så får ni veta det senare?!
 
 
Själv så tror jag att jag har klarat mig...om inte Karin som ringde från teamet på Sahlgenska skojade med tiden som jag ev kunde få redan på måndag, ska bara försöka flytta lite annat som ska göras på måndag så jag kan ta den tiden då läkartiden känns viktigare så sitter och väntar på samtal nu så håll tummarna!
 
Som säkert de flesta av er vet så för en tid sedan (juni 2013) så bestämde jag mig för att ta tag i min vikt och har sedan dess gått ner 20!kg och jag är mer än stolt :)
Helt galet, mitt mål har jag passerat sedan länge och mår bättre än vad jag gjort på väldigt länge om man bortser från det förbannade benet som bara krånglar men snart ska nog även det vara löst!
 
Med viktnedgång så kommer det en hel del saker som man inte kan undvika, tex så blir även de absoluta favoritkläderna för stora men då får man köpa nytt vare sig man vill eller inte och just det har jag gjort idag :)
 
Det blev faktiskt två par jeans fast olika tvättar, två linnen och en ny bikini och allt kommer från H&M.
Hoppas att de kommer redan nästa vecka för nu är jag trött på mina stora byxor, har bara två par som är nya som sitter bra så därför var just byxor prio.
Oavsett så är det ju alltid kul med lite nytt, basic dessutom som man kan matcha till allt!
 
KRAM!