TÖNT!

Jag vill så gärna men vågar inte vilket gör mig till en stor tönt!
 

Denna vecka har det varit en hel del på tapeten och lika så nästa vecka...och antagligen resten av månaden och början på mars men det beror ju även på flytten.
Hur som helst så igår när vi var en sväng på Allum för att fixa några saker så såg jag en tjej som var så galet snygg i håret och det var KORT :)
 
Har ju varit inne på detta förut men allt har ju sina för och nackdelar...
Fördelar med kort hår är ju att det går mycket fortare att tvätta, torka och göra i ordning men nackdelarna är ju att om jag klipper av det kommer jag behöva färga det och klippa mig oftare än nu.
 
Fördelarna med lite längre hår som jag har nu är att jag behöver väldigt sällan färga det, klipper det bara var 12:e vecka och slänger bara upp det i en tofs när man inte orkar göra i ordning det ordentligt vilket är typ varje dag.
 
 
Jag skulle vilja ha något så man kan ha lite olika frisyrer i det korta...men samtidigt så älskar jag min lugg jag har nu och en trulle uppe på huvudet....gaschhhh vad ska jag göra?!
 
Lugg är ju inte så praktiskt på sommaren när man är ute i solen och hoppas på lite färg även i pannan ;)
Någon som har tips??
 

Check, check, check!

Dagens lista har varit lång men nu har jag fått gjort allt vilket innebär att resten av dagen blir lugn och skön!
 

Föst så hade jag ju hittat några småsaker som jag sökt efter på Jula men de fanns inte här i Partille eller Sisjön så det fick bli en liten tur ner till Kållered.
Jag hittade det jag sökte och när jag var klar där fanns det ju lite tid över innan läkaren så då fick det bli en sväng in på Lager 157!
 
 
Jag fick med mig en snygg grå stickad tröja och ett par gosiga byxor så jag är mer än nöjd. Hittade en hel del annat men när jag väl provade så var det inte så bra tyvärr :(
 
Efter detta så vart det läkaren, sedan har jag handlat, hämtat paket med mera och snart är det dax att laga mat efter det blir det Breaking Bad för hela slanten med värmefilt och mina microtofflor!
 
Tjingiling, badring!
 
 

Mina älskade slippies

Shit alltså, idag när det var dax att åka till jobbet så var det verkligen ingen värme ute!
Termometern visade -8,6 vilket kom lite som en chock för mig vilket gjorde att jag fick palta på mig en hel del men kan ju inte direkt påstå att det hjälpte :(
 
Satt med min filt i knät på jobbet och sedan när jag kom hem så hoppade jag in i duschen och vred på värmen riktigt ordentligt och satt där inne i mer än 30 minuter och njöt och sedan när jag hade tinat så var det dax att ta på sig men skippade strumporna och tog istället på mig mina ny värmda slippies boots vilket gjorde susen så nu sitter jag här och och är varm och go :)
 
 
Till alla er frusna där ute så är detta ett HETT tips, snabbt går det att värma dem och de håller värmen i ca 2 timmar men då är ju redan de flesta varma. 
UNDERBARA helt enkelt!
 
 

Hairtie

Alla som känner mig vet att jag inte är något direkt fan av hängande hår av många olika anledningar vilket gör att jag allt som oftast har en trulle mitt på huvudet :)
 
Då känner jag mig som mest bekväm och det spelar ingen roll om det blåser ute för det mesta sitter på plats ändå.
 
Men med att alltid ha trulle följer ju vissa problem såsom att man sliter väldigt på håret och att det ständigt "drar" men nu har jag precis klickat hem dessa:
 
 
De är precis som hårband men de är väldigt elastiska och de har inte någon metall vilket gör det lite bättre för håret plus att man kan använda dessa som armband så jag tänkte prova och se vad jag tycker.
 
Fick precis ett sms om att mina ljusstakar ÄNTLIGEN kommit så imorgon blir det ut och åka och beta av en lång checklista efter mitt läkarbesök!
 
TjingEling!